Denneweg in Den Haag – Het Hart van Buurtschap Centrum 2005

Denneweg Wining, Dining, Lifestyle, Fashion & Beauty

De Denneweg in Den Haag vormt het hart van Buurtschap Centrum 2005, met haar beroemde schijf van vijf: Wining, Dining, Lifestyle, Fashion & Beauty

De bezoekers van de Denneweg kunnen van vroeg in de ochtend tot laat in de avond volop genieten van vele toonaangevende mode- en lifestylezaken, van een keur aan cafés, restaurants en terrassen en van diverse beroemde culturele instellingen.

Restaurant-Alexander-Denneweg-in-Den-Haag--Buurtschap-Centrum-2005

De Denneweg in Den Haag vormt het hart van Buurtschap Centrum 2005.
In 1971 werd de Vereniging Buurtschap Centrum 2005 opgericht.
De buurt omvat het gebied tussen Mauritskade als noordelijke begrenzing, Prinsessegracht als oostelijke wand, Korte Voorhout aan beide zijden, tesamen met Tournooiveld en Lange Vijverberg als natuurlijke zuidgrens en Kneuterdijk en Parkstraat als westerlijke grens. Daar tussenin ligt het statige Lange Voorhout, vele mooie grachten en de kleurrijke zijstraatjes van de Denneweg.

De Denneweg is volgens de geschiedschrijving de oudste weg van Den Haag en heeft zich anno 2011 ontwikkeld tot een moderne eigentijdse buurt met een rijk verleden. Als één van de eerste zogenoemde BIZ gebieden in Nederland heeft de Denneweg en omgeving een professionele ondernemersvereniging die zorgt voor een modern en gevarieerd winkelaanbod in een schone en veilige buurt waar het regelmatig bruist van de activiteiten en evenementen.
Met haar beroemde schijf van vijf: Wining, Dining, Lifestyle, Fashion & Beauty kunnen bezoekers van vroeg in de ochtend tot laat in de avond volop genieten van vele toonaangevende mode- en lifestylezaken, van een keur aan cafés, restaurants en terrassen en van diverse beroemde culturele instellingen.

Bron: denneweg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LET OP:

Restaurant Alexander is Tijdelijk Gesloten vanwege het renovatie