Kerst Denneweg – Dé kerstmarkt van Den Haag

Kerst: Royal Christmas Fair Den Haag
15 t/m 23 december

Vlakbij restaurant Alexander aan Denneweg, op het Lange Voorhout tussen ambassades, de Kloosterkerk, Hotel Des Indes, het Escher Museum en theater Diligentia vindt de meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland.

Na het succes van de tweede editie in 2015 komt de Royal Christmas Fair dit jaar terug in het centrum van Den Haag. Met warme Glühwein, Flammkuchen, sfeerverlichting, vele kerstproducten zoals winterse vachten, houtsnijwerk, kaarsen en allerhande kerstwaar.

ROYAL-CHRISTMAS-FAIR-Dn-Haag,-Denneweg, restaurant Alexander aan Denneweg

Van donderdag 15 tot en met vrijdag 23 december bent u dagelijks welkom van 12 tot 21 uur om de sfeer, de geuren en het kerstgevoel op te snuiven. Want daarvoor hoeft u niet meer naar Duitsland of België: het gebeurt in Den Haag! En dat middenin de Beste Winkelstad van Nederland en een van de beste restaurants in Den Haag restaurant Alexander Denneweg, Volop cultuur in het Escher, de Koninklijke Schouwburg, Diligentia, het Mauritshuis en de nabijheid van het koninklijk paleis aan het Noordeinde.

Alles op hooguit 5 minuten loopafstand!

En aan programmering is geen gebrek; op een podium én verspreid over de Royal Christmas Fair vinden optredens plaats van kinderkoren,

Bron: royalchristmasfair.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

hello