Restaurant Den Haag, Lekker restaurant Den Haag

Restaurant Alexander Denneweg Den Haag

Restaurant Alexander, een zeer bijzonder lekker restaurant in Den Haag. Bij dining Restaurant verantwoord lekker uit eten en uiterst betaalbaar.

Restaurant Alexander Den Haag Denneweg 138

Restaurant Den Haag: Welkom in restaurant Alexander

 

Welkom bij restaurant Alexander in het centrum van Den Haag, gelegen aan de elegante Denneweg 138. Zoekt u een restaurant in Den Haag? Voor fine dining, top wijn, gastvrijheid en gezelligheid in Den Haag ben je bij restaurant Alexander aan het juiste adres!

 

Ons restaurant in Den Haag waar je heerlijk kunt eten, heeft speciaal voor u een 3 gangen keuze menu met verrassende variaties voor maar €35,-!

Reserveer direct bij ons restaurant in Den Haag

 

Restaurant Alexander is opgenomen in de Iens topper 2016!

Eindelijk, vandaag kunt u uw favoriete gerechten bestellen en thuis laten bezorgen !

Deliveroo-BBQ-Grill-Restaurant-Alexander-Den-Haag-Denneweg

Bij restaurant Alexander kunt u terecht met een VVV Cadeaubon en de Nationale Dinercheque. Airconditioned en slechts 2000 meter van Den Haag Centraal.

 

      Lekker restaurant in Den Haag

 

Chef Alexander is vertrouwd met de internationale keuken, met o.a. Italiaanse, Franse, vegetarische en vis gerechten en blijft op zoek naar nieuwe aansprekende combinaties. Alexander staat centraal en zorgt ervoor dat alle gerechten zijn ‘handtekening’ dragen.  Huisgemaakte pasta’s en Poulet Noir, kip rollade gevuld met eendenlever, met bospaddenstoelen en truffelsaus…. Daar komen onze gasten immers voor.

 

In een warme, gezellige en romantische sfeer kunnen we aan ieders wensen voldoen. Ook met kinderen bent u bij ons restaurant van harte welkom. Het keuze menu is naar wens te combineren en u kunt zelfs vegetarische gerechten bestellen. Alexander bereidt zijn gerechten met veel aandacht en liefde en zoveel mogelijk met seizoenproducten.

 

Restaurant Alexander in Den Haag ook voor feesten en partijen!

 

Restaurant Alexander is een ideale locatie voor verjaardagen, bedrijfslunches, presentaties, borrels, grote diners en privéfeesten. Daarnaast dragen wij zorg voor zeer vriendelijke en professionele bediening. In overleg is het tevens mogelijk om de volledige ruimte af te huren. Voor groepen hebben wij een à la carta menu beschikbaar.

 

Voor uitgebreide informatie of een vrijblijvende offerte verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar om uw zakelijke bijeenkomst of privé evenement perfect te verzorgen in ons lekker restaurant in Den Haag.