februari 6, 2016

Restaurant Den Haag

Restaurant Den Haag

Zoekt u een goed restaurant in Den Haag? Restaurant Alexander is voor u de perfecte locatie! Verantwoord dineren tegen een scherpe prijs.

Reserveer direct!

 

          Goed restaurant in Den Haag?

 

Bent u zoek naar een goed restaurant in Den Haag? Restaurant Alexander is voor u het restaurant in Den Haag, waar u heerlijk kunt genieten van gerechten uit de internationale keuken.  Chef Alexander is vertrouwd met Italiaanse, Franse, vegetarische en visgerechten en maakt deze met aandacht en liefde voor u klaar. Onze chef-kok is continue op zoek naar nieuwe aansprekende combinaties.

 

Bij ons goed restaurant in Den Haag staat centraal:

 

  • Fine Dining, Top Wine;
  • Gastvrijheid en gezelligheid;
  • Overheerlijke gerechten uit de internationale keuken;
  • Gerechten die met veel aandacht en liefde worden bereid;
  • Gratis wifi.

 

Wilt u een tafel reserveren bij een goed restaurant in Den Haag? Dan bent u bij restaurant Alexander zeker aan het juiste adres. Voor het reserveren van een tafel vult u ons reserveringsformulier in.

U kunt ook bellen naar 070 364 8175.

 

Ons restaurant is gevestigd aan de elegante Denneweg 138 in Den Haag

 

Heerlijk genieten doet u bij ons een goed restaurant in Den Haag; Alexander!

 

In ons restaurant kunnen we aan ieders wens voldoen. Eten doet u bij ons in een warme, gezellige en romantische sfeer. U bent ook van harte welkom in ons restaurant met kinderen. Speciaal voor u en uw gezelschap heeft onze chef-kok een 3 gangen keuze menu samengesteld met verrassende variaties. En dit voor maar €5,- per persoon! Het keuze menu is naar wens te combineren. Ook kunt u uit ons keuze menu voor vegetarische gerechten kiezen. Bij onze gerechten worden zoveel mogelijk seizoensproducten gebruikt.

Ook een goed restaurant in Den Haag voor feesten en partijen

 

Restaurant Alexander is voor verjaardagen, bedrijfslunches, presentaties, borrels, grote diners en privéfeesten de ideale locatie. De afstand tussen ons restaurant en het Den Haag Centraal is slechts 2000 meter.

 

Wilt u gebruik maken van ons restaurant voor uw feesten partijen? Dit kan. Wij zorgen voor zeer vriendelijke en professionele bediening. In overleg is het mogelijk om de ruimte volledig af te huren. Voor groepen hebben wij een à la carte menu beschikbaar.

 

Voor uitgebreide informatie of een vrijblijvende offerte verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar om uw zakelijke bijeenkomst of privé evenement perfect te verzorgen.

LET OP:

Restaurant Alexander is Tijdelijk Gesloten vanwege het renovatie